Sabtu, Disember 18, 2010

Top Up Paypal By RHB Bank


Berapa hari yang lepas ada member bertanya pasal top up Paypal by Maybank2u.com, melalui pengalaman saya menggunakan Paypal dan Maybank2u.com saya tak pernah top up Paypal sebab saya akan gunakan duit yang sedia ada dalam Paypal (terima duit jer huhuhu). Semua tu program2 online yang saya ikuti, jadi saya telah servey dan menghantar pertanyaan kepada pihak Paypal berkenaan top up guna Maybank2u saya harap ada feedback bagus dari Paypal. 

Bagi tidak menghampakan anda yang telah berurusniaga di online saya telah mendapatkan maklumat tentang RHB Bank yang boleh top up. RHB telah membuat cooperation bersama Paypal sungguh tak di sangka oleh rakyat Malaysia yang suka shopping online.


Akaun current dan card debit RHB Bank boleh terus link dengan Paypal dengan mudah sekali. Untuk membuat pendaftaran RHB Bank  yang telah memiliki akaun RHB Bank boleh dapatkannya di online ini. Bagi mereka yang belum mempunyai akaun RHB Bank macam biasalah kena daftar pergi RHB Bank. Mereka yang telah lengkap boleh top up Paypal anda di online ini senang ikuti jer langkah2nya, yang penting lakukan dengan teliti supaya tidak ada kesalahan selamat mencuba.Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Penjiwa blogging semua ringankan jari anda memberi comment....

Intense Debate Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...